Kijelző csere a legjobb áron!

Szervizeltess Magyarország legjobb Apple szervizében.

Van megoldásunk minden igényre, legyen az olcsóbb vagy gyári alkatrész.

iPhone 6, 6 Plus szerviz

Legfontosabb tudnivaló a javítással kapcsolatban

2023 Nyári ajánlatunk keretében először kínálunk olcsóbb utángyártott kijelzőket is.

Az új modellek gyári alkatészeinek 100+ ezres árai és a fesztiválszezon okozta törések gyakorisága sajnos nincsenek jó hatással senkire, ezért azt gondoltuk mi úgy tudnánk most segíteni az aktuális problémán hogy biztosítjuk a választás lehetőségét nektek. Szervizünkben lehetőség van olcsóbb utángyártott kijelzőt azoknál a modelleknél ahol fel van tűntetve ennek az ára és természetesen gyári minőségűt is választani.

Szervizünkben lehetőséged van élőben 1-2 modellen összehasonlítani egy gyári minőségű és egy utángyártott kijelzőt, így tudunk segíteni a választásban.

 • Azonnali javítás, nincs szükség időpontfoglalásra.

 • 6 hónap garancia a munkánkra.

 • Készleten lévő alkatrész.

 • Várunk minden nap 10-20h-ig. a WestEnd bevásárlóközpontban.

 • Használt termékek adás-vétele

 • Mi a különbség az utángyártott és a gyári kijelzők között minőségben?

  Az utángyártott kijelzők minősége elfogadható szerintünk a relatív olcsó árukat figyelembevéve, néhány modellnél egész jelentős az árkülönbség megéri meggondolni ha az ár fontos szempont.

  Az utángyártott kijelzőink kijelzése, kontrasztja, élessége meglepően jó, az érintés is megfelelő természetesen, működésükben az alábbi kisebb problémák merülhetnek fel:

  • Hibásan működhet a True Tone (mi az a True Tone?)
  • Adott esetben a háttérvilágítás nem teljesen homogén (átlag felhasználóknak nem szembetűnő) a színek kontrasztosabbak lehetnek a gyárinál.
  • Használhatóságot nem korlátozó felbontásbeli különbségek lehetnek.
  • Illesztési probléma merülhet fel a kijelző kereténél (alig érezhető, tok használatával egyáltalán nem).

  Fontos megjegyezni, hogy sok utángyártott kijelző van a piacon, mi csak azokat használjuk aminek a minőségét elfogadhatónak tartjuk.

  A gyári minőség az gyári kijelzőt tartalmaz minden esetben, így nem kell kompromisszumot kötnünk használat közben. A régi kijelző adatait klónozzuk az új kijelzőbe egy speciálisan erre a célra kifejlesztett programozó eszközzel, csak így fog működni a truetone funkció a telefonodban.

  Egyedülállóan nálunk az ügyfél kérésére lehetőség van szervizünkben még az eredeti kijelző ic-jének cseréjére is, ami után a telefon nem fogja tudni megkülönböztetni az új kijelzőt a régitől, így nem fog semmilyen üzenetet feldobni soha, enélkül a beállításokban akkor is azt az üzenetet írja hogy nem gyári kijlező van beszerelve ha ez nem igaz.

  Mire kell figyelni egy kijelzőcsere esetén?

  Az iPhone kijelzőcsere mint javítás ugyan egy egyszerű szervizfeladatnak tűnhet, ennek ellenére elég sok buktatót rejt.

  A javítás minőségét sok apró részlet befolyásolja: a megfelelő szervizháttér, a szervizesek felkészültsége, az illesztések precizitása, a sérült szerelékek pótlása, a gyári technológia illetve az ESD szabványnak megfelelő professzionális szerszámok és eszközök használata.

  Tapasztalatunk alapján ezek a részletek a legtöbb esetben kimaradnak, melyek a használat során működésbeli problémákat okoznak.

  Éppen ezért rendkívül veszélyes és már rövidtávon is megbízhatatlan működést eredményez, ha szakszerűtlen javítást végeznek a telefonunkban. Egy gondatlan mozdulattal vagy a tapasztalat teljes hiányával olyan mértékű kár okozható, aminek a bevizsgálása és a javítása több lesz, mind időben, mind anyagiakban, mint ha azt eleve szakemberre bíznánk.

  A kijelző cseréje esetén az iPhone 6s modelltől kezdődően kulcsfontosságú a vízzáró ragasztóréteg pótlása is, hogy a készülékünk megőrizze cseppálló tulajdonságát.

  Miért drágábbak az újabb modellek kijelzői a korábbiaknál?

  Egy kijelzőcsere árát elsősorban az alkatrész ára és a javítás nehézsége határozza meg. A kijelzők fejlődésével azok felépítése egyre összetettebb lett és a nyújtott funkciók száma is egyre nőtt, ez egyértelműen megdrágította a gyártási költségeket. Az X szériától felfelé már programoznunk kell a kijelzőket, hogy megfelelően működjenek csere után, ha pedig ic-t is kell cserélni magán a kijelzőn az időben és felkészültségben is magasabb szintű szervizt feltételez, ezt nagyon kevesen is tudják az országban megcsinálni.

  Célunk az Ügyfeleink maximális elégedettsége

  Piacvezető szervizként biztosítani tudjuk a legjobb minőségű kijelzőket amik kompromisszummentes megoldást jelentenek és szervizeseink sok éves rutinnal rendelkeznek így a javítás minőségére sem lehet panasz.

  Kik vagyunk?

  • A legkedveltebb szerviz vagyunk, komoly mennyiségű, ellenőrizhető vásárlói visszajelzéssel.
  • Az első iPhone-ra szakosodott szerviz voltunk az országban, aki ki mert lépni a reflektorfénybe egy bevásárlóközpontba egy látványszervizzel.
  • 10 éves igazolható szervizgyakorlattal rendelkezünk.
  • 5 éve piacvezető szerviz vagyunk Magyarországon, mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket.

  • Sok éves tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezünk a legjobb minőségű alkatrészek beszerzéséhez a kompromisszummentes javítás érdekében.
  • Nem hitegetünk és hazudozunk az első pillanattól fogva, nem verjük át az ügyfeleinket, ez pedig hosszútávon megtérülni látszik.
  • A különböző javításokat arra szakosodott szervizeseink végzik, tehát Macbookot olyan kollégánk javít, aki már nagyon sokat javított az adott típusból, alaplapot olyan, aki csak alaplapot javít, kijelzőcserét pedig olyan, aki már több ezer vagy tízezer kijelzőt kicserélt, így tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai hitelességet, könnyen belátható, hogy ez a tapasztalat nem lehet meg egy kisebb forgalmú szervizben.
  • Rengeteg visszatérő ügyfelünk, van akiknek a bizalma az igazi garancia.