iPhone hátlapi üvegcsere

Szervizünkben a leggyakoribb javítások közé tartozik a hátlapi üvegcsere, és komplett hátlapcsere.

iPhone hátlapi üvegcsere

A piac legjobb minőségű alkatrészei a legjobb áron!

Az iPhone 8 szériával visszatért a készülékekre az üveg hátlap, amit nagyon sokan szerettek még a 4-es szériában. Sajnos a készülékek felépítése időközben teljesen megváltozott így ezeknek az alkatrészeknek a cseréje már korántsem olyan egyszerű mint az iPhone 4 esetében volt.

Kifejezetten nehéz, idő és munkaigényes javításról van szó, és alapvetően két megoldás létezik egy törött hátlap javítására.

Szervizünkben mindegyik megoldás megtalálható.

Mindent az iPhone-ok törött hátlap javításáról!

Hátlapon lévő üveg cseréje

Érdemes megjegyezni, hogy hivatalos szervizben nincs lehetőség a hátlap üvegcseréjére, ehhez az Apple csak a teljes készülék cseréjével ad megoldást, ami természetesen jóval drágább a nálunk lévő javításoknál.

Az árakat tekintve meglepő lehet, de az üvegcserét inkább újabb készülékeknél érdemes választani, mert ott a teljes hátlapcsere alkatrészára még nagyon magas általában. Az üvegcsere egy szerviz számára komoly időt, felkészültséget, és eszközparkot kívánó munka. A javítás egyébként megoldható lenne az egész hátlap cserjével is, azonban ez mindig drágább megoldás, mint az üvegcsere.

Mindkettőre van igény ezért ügyfeleinkre bízzuk a választás lehetőségét

Javításkor nehéz és munkaidőigényes feladat a szilánkokat egyesével lebontani a hátlapról ez egy hosszú időt kívánó folyamat, maga az üveg eltávolítás több lépcsőben történik, nagyobb technológiai szünetekkel, míg végül az új üveg felragasztásra kerül.

Pro:

 • Nem kell szétszedni az egész telefont

 • Olcsóbb mint a hátlapcsere

Kontra:

 • Esztétikailag kompromisszumot kell kössünk az illesztéseknél, illetve komolyabb sérüléseknél a ház többi részének sérülései nem tűnnek el.

 • Komoly felkészültséget igényel a szerviztől

 • 24 órán belül nem készül el az üveg ragasztása miatt

Komplett hátlapcsere

Hátlapcsere esetén viszonylag könnyebb dolgunk van, legalábbis ügyfélként. Itt lényegében nincs esztétikai hiba, tökéletes készüléket kapunk vissza, azonban az ár magasabb, mintha csak az üveget cserélnénk.

A szerviz részéről komoly tapasztalatot igényel, és az egész telefon összes alkatrészét le kell bontati, és átépíteni egy új házba, valamint cserélni kell az összes ragasztót és tömítést is.
Hátlapcsere után nem tudunk vállalni garanciát a vízállóságra.

Egyik iPhone modell sem vízálló, ezt bizonyítja rengeteg szervizünkbe érkezett ázott készülék (az összes jelenlegi típusból) amiket előtte sosem bontottak meg, tehát az Apple álláspontja szerint vízállónak kellett volna lenniük, viszont a garanciás javításukat megtagadták.

Pro:

 • Esztétikailag kompromisszumot nem kell kötni

 • Gyorsabb javítás, akár már aznap is elkészülhet

Kontra:

 • Drágább javítás az alkatrész ára miatt

 • Komoly tapasztalatot igényel a szervizes kollégától

Célunk az Ügyfeleink maximális elégedettsége

Piacvezető szervizként biztosítani tudjuk a legjobb minőségű kijelzőket amik kompromisszummentes megoldást jelentenek és szervizeseink sok éves rutinnal rendelkeznek így a javítás minőségére sem lehet panasz.

Kik vagyunk?

 • A legkedveltebb szerviz vagyunk, komoly mennyiségű, ellenőrizhető vásárlói visszajelzéssel.
 • Az első iPhone-ra szakosodott szerviz voltunk az országban, aki ki mert lépni a reflektorfénybe egy bevásárlóközpontba egy látványszervizzel.
 • 10 éves igazolható szervizgyakorlattal rendelkezünk.
 • 5 éve piacvezető szerviz vagyunk Magyarországon, mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket.

 • Sok éves tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezünk a legjobb minőségű alkatrészek beszerzéséhez a kompromisszummentes javítás érdekében.
 • Nem hitegetünk és hazudozunk az első pillanattól fogva, nem verjük át az ügyfeleinket, ez pedig hosszútávon megtérülni látszik.
 • A különböző javításokat arra szakosodott szervizeseink végzik, tehát Macbookot olyan kollégánk javít, aki már nagyon sokat javított az adott típusból, alaplapot olyan, aki csak alaplapot javít, kijelzőcserét pedig olyan, aki már több ezer vagy tízezer kijelzőt kicserélt, így tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai hitelességet, könnyen belátható, hogy ez a tapasztalat nem lehet meg egy kisebb forgalmú szervizben.
 • Rengeteg visszatérő ügyfelünk, van akiknek a bizalma az igazi garancia.