iPad kijelző csere a legjobb áron!

Ha iPad javítás akkor a leggyakoribb feladatunk egyértelműen a törött kijelzők, előlapok javítása.

Az akcióban szereplő kijelzők mindegyike a legjobb “gyári” minőségű kijelző!

iPad kijelzocsere

A legjobb minőségű kijelzők, amik a piacon elérhetőek.

Ezen az oldalon minden iPad kijelzőcserénk árlistáját megtaláljátok, így könnyen átlátható és kikereshető a szükséges javítás. Alapvetően két típust különböztethetünk meg, azt ahol a kijelző és az érintőréteg egybe van építve, illetve van pár modell ahol ha betört az érintőüvegünk elég lehet szerencsére csak egy “üvegcsere”.

Ez utóbbi értelemszerűen olcsóbb és egyszerűbb javítást jelent.

A javítás árát egyértelműen főleg az alkatrész ára határozza meg. Ebben nem mindig lehet logikát találni sajnos, vannak típusok melyeknek az alkatrészellátása nagyon nehézkes és rendkívül drága, ezeket ebben az árlistában jeleztük is, mint pl. a második generációs iPad pro 12,9”. Ennek például az első pillanattól fogva gazdaságtalan sajnos a javítása.

Szerencsére viszont sok olyan modell van ahol kifejezetten megéri javítani a készülékünket.

Itt is mint ahogy az iPhone készülékeknél már megszokhattátok a piacon lévő legjobb minőségű kijelzőket használjuk. Elég nagy tapasztalatunk van az alkatrészbeszerzésben (15év) és mindig az aktuálisan elérhető legjobb minőséget vagyunk hajlandóak megrendelni, ezért bízunk benne hogy továbbra is elégedettek lesztek a munkánkkal.

A javítási idők ragasztástechnológiai és munkaszervezési okokból vesznek napokat igénybe, így tudunk csak minőségi munkát kiadni a kezünkből. Ha a ház meghajlott vagy sérült kicsit az esetek többségében sikerül megoldanunk, hogy a kijelző megfelelően illeszkedjen, ez nem jelent többletköltséget.

Honnan tudjuk hogy milyen iPad készülékünk van?

Mivel az iPadek típusai nem annyira közismertek mint az iPhonok esetében, egy kis segítséget szeretnénk adni a bezonosításukhoz.

Célunk az Ügyfeleink maximális elégedettsége

Piacvezető szervizként biztosítani tudjuk a legjobb minőségű kijelzőket amik kompromisszummentes megoldást jelentenek és szervizeseink sok éves rutinnal rendelkeznek így a javítás minőségére sem lehet panasz.

Kik vagyunk?

  • A legkedveltebb szerviz vagyunk, komoly mennyiségű, ellenőrizhető vásárlói visszajelzéssel.
  • Az első iPhone-ra szakosodott szerviz voltunk az országban, aki ki mert lépni a reflektorfénybe egy bevásárlóközpontba egy látványszervizzel.
  • 10 éves igazolható szervizgyakorlattal rendelkezünk.
  • 5 éve piacvezető szerviz vagyunk Magyarországon, mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket.

  • Sok éves tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezünk a legjobb minőségű alkatrészek beszerzéséhez a kompromisszummentes javítás érdekében.
  • Nem hitegetünk és hazudozunk az első pillanattól fogva, nem verjük át az ügyfeleinket, ez pedig hosszútávon megtérülni látszik.
  • A különböző javításokat arra szakosodott szervizeseink végzik, tehát Macbookot olyan kollégánk javít, aki már nagyon sokat javított az adott típusból, alaplapot olyan, aki csak alaplapot javít, kijelzőcserét pedig olyan, aki már több ezer vagy tízezer kijelzőt kicserélt, így tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai hitelességet, könnyen belátható, hogy ez a tapasztalat nem lehet meg egy kisebb forgalmú szervizben.
  • Rengeteg visszatérő ügyfelünk, van akiknek a bizalma az igazi garancia.